Prolof is een oplossing voor de registratie van verlof die gebruikersvriendelijk en overal beschikbaar is voor alle gebruikers.


verlof op orde

Verlofregistratie was nog nooit zo makkelijk. Prolof leidt de medewerker en de manager door een effectief proces van aanvragen en beoordelen van verschillende verlofsoorten. De medewerker, de manager en de organisatie hebben altijd en overal een actueel overzicht van het verlof. De medewerker vraagt verlof aan en de manager beoordeelt en kan de aanvraag afhandelen.

aanvraag overzichtelijk voor de medewerker
ook op je mobiel makkelijk

actueel en overzichtelijk

Het is duidelijk wie iets heeft gewijzigd en of het is verwerkt. Dat kan op verschillende apparaten dus ook eenvoudig even snel via de mobiel. Op de verlofkalender is het verlof te zien van jezelf en van je teamgenoten. Iedereen kan zo makkelijk rekening houden met het reeds aangevraagde verlof.

Het is ook duidelijk hoe het recht op verlof is opgebouwd. Iedereen kan zijn beschikbare uren inzien.

Er bestaat geen ruis meer over verlof. Dat voorkomt tijdverlies en frustratie.
Vertrouwen betreffende verlof is belangrijk om fijn te werken. Er is meer aandacht vrij voor belangrijke(re) dingen.

Team overzicht

Actueel inzicht in het team als het gaat om openstaande aanvragen en verlofsaldi.

Direct de details bekijken en beoordelen.
Met behulp van een team kalender ook in één oogopslag zicht op de status van het verlof. Het beoordelen en het plannen van verlof wordt een stuk makkelijker met behulp van Prolof.

actueel inzicht in het team

Vanaf elk apparaat goed toegankelijk en aanpasbaar aan de wensen van de organisatie. Samen met de ondersteuning op maat, en onze actieve houding om op zoek te blijven naar feedback, zorgen we voor een gebruikersvriendelijke oplossing voor zowel de gebruikers als de beheerders.

aanpasbaar

Iedere organisatie is anders. Prolof is makkelijk aan te passen zodat altijd een efficiënt systeem ontstaat die aansluit bij de wensen van de organisatie.

responsive

Prolof is vanaf elk apparaat goed toegankelijk. Op ieder gewenst moment kan men gebruik maken van het systeem.

feedback

Feedback vinden wij belangrijk! Prolof is en wordt ontwikkeld met en voor gebruikers.

Nu gratis proberen?

Wil je het verlof ook op orde hebben? Probeer nu een maand gratis.