Prolof is een oplossing voor de registratie van extra gewerkte uren (overwerk) die gebruikersvriendelijk en overal beschikbaar is voor alle gebruikers


extra gewerkte uren

Altijd en overal een actueel inzicht in de extra gewerkte uren voor zowel de medewerker als de manager. De organisatie kan zelf instellen of de extra gewerkte uren kunnen worden omgezet in tijd en/of de uren kunnen worden omgezet in geld. Het proces is duidelijk voor iedereen: de medewerker registreert de extra gewerkte uren en de manager beoordeelt. De registratie is eenvoudig en voor iedereen duidelijk.

Door ingestelde percentages kunnen de effectieve uren afwijken van de uren die zijn gewerkt. De percentages worden door de organisatie ingesteld en zo is het voor iedere organisatie geheel op maat in orde te maken. Geen gedoe: altijd en overal voor iedereen duidelijk hoe het werkt met de extra gewerkte uren oftewel het overwerk.

overwerk overzichtelijk voor de medewerker
overwerk aanvragen ook duidelijk voor de medewerker

actueel en overzichtelijk

Aanvragen van overwerk is makkelijk.
Het is duidelijk wie iets heeft gewijzigd en of het is verwerkt. Er bestaat geen ruis meer over de extra gewerkte uren. Dat voorkomt tijdverlies en frustratie. Vertrouwen betreffende de extra gewerkte uren is belangrijk om fijn te werken. Er is meer aandacht vrij voor belangrijke(re) dingen.

Vanaf elk apparaat goed toegankelijk en aanpasbaar aan de wensen van de organisatie. Samen met de ondersteuning op maat, en onze actieve houding om op zoek te blijven naar feedback, zorgen we voor een gebruikersvriendelijke oplossing voor zowel de gebruikers als de beheerders.

aanpasbaar

Iedere organisatie is anders. Prolof is makkelijk aan te passen zodat altijd een efficiënt systeem ontstaat die aansluit bij de wensen van de organisatie.

responsive

Prolof is vanaf elk apparaat goed toegankelijk. Op ieder gewenst moment kan men gebruik maken van het systeem.

feedback

Feedback vinden wij belangrijk! Prolof is en wordt ontwikkeld met en voor gebruikers.

Nu gratis proberen?

Nooit meer discussie over overwerk. Probeer nu een maand gratis.