Prolof

Eén oplossing voor de registratie van verlof en extra gewerkte uren (overwerk) die gebruikersvriendelijk en overal beschikbaar is voor alle gebruikers


Actueel en overzichtelijk

Het is duidelijk wie iets heeft gewijzigd en of het is verwerkt. Altijd en overal hebben de gebruikers zicht op de actuele stand.

Nooit meer ruis

Prolof is duidelijk en actueel voor iedere gebruiker. Er bestaat geen ruis meer over verlof en extra gewerkte uren. Dat voorkomt ruis, tijdverlies en frustratie.

Vertrouwen

Vertrouwen betreffende verlof en extra gewerkte uren is belangrijk om fijn te werken. Er is meer aandacht vrij voor belangrijke(re) dingen.

verlof

Verlofregistratie was nog nooit zo makkelijk. Prolof leidt de medewerker en de manager door een effectief proces van aanvragen en beoordelen van verschillende verlofsoorten. De medewerker, de manager en de organisatie hebben altijd en overal een actueel overzicht van het verlof. De medewerker vraagt verlof aan en de manager beoordeelt en kan de aanvraag afhandelen. Dat kan op verschillende apparaten dus ook eenvoudig even snel via de mobiel.

verlof overzichtelijk voor de medewerker

extra gewerkte uren

Altijd en overal een actueel inzicht in de extra gewerkte uren voor zowel de medewerker als de manager. De organisatie kan zelf instellen of de extra gewerkte uren kunnen worden omgezet in tijd en/of de uren kunnen worden omgezet in geld. Het proces is duidelijk voor iedereen: de medewerker registreert de extra gewerkte uren en de manager beoordeelt. De registratie is eenvoudig en voor iedereen duidelijk.

overwerk overzichtelijk voor de medewerker

Vanaf elk apparaat goed toegankelijk en aanpasbaar aan de wensen van de organisatie. Samen met de ondersteuning op maat, en onze actieve houding om op zoek te blijven naar feedback, zorgen we voor een gebruikersvriendelijke oplossing voor zowel de gebruikers als de beheerders.

aanpasbaar

Iedere organisatie is anders. Prolof is makkelijk aan te passen zodat altijd een efficiënt systeem ontstaat die aansluit bij de wensen van de organisatie.

responsive

Prolof is vanaf elk apparaat goed toegankelijk. Op ieder gewenst moment kan men gebruik maken van het systeem.

feedback

Feedback vinden wij belangrijk! Prolof is en wordt ontwikkeld met en voor gebruikers.

Nu gratis proberen?

Wil je het ook op orde hebben? Probeer nu een maand gratis.